Reunirea echipei FC Zalău, amânată pentru a doua oară

Fotbal Club Zalău avea programată reunirea lotului pentru data de 18 ianuarie, la ora 15, însă, după o discuţie pe care preşedintele Ioan Morar a purtat-o cu antrenorul principal, Constantin Olariu, s-a decis ca primaşedinţă de pregătire din 2017 să aibă loc luni, 23 ianuarie. „Alb-albaştrii” nu se vor reuni nici la începutul săptămânii viitoare, motivul fiind faptul că Guvernul a declarat zi liberă şi data de luni, 23 ianuarie, nu numai ziua de 24 ianuarie.
„Am discutat cu reprezentanţii Primăriei şi am decis să începem pregătirile miercuri, 25 ianuarie, deoarece la Stadionul Municipal nu se lucrează luni şi marţi, fiind zile libere date de către Guvern. La antrenamentul de miercuri sunt aşteptaţi toţi jucătorii din tur, mai puţin Tonko Robert şi Alexandru Maria. Ceilalţi sunt în continuare sub contract cu FC Zalău, iar dacă vor fi transferaţi la alte echipe, vor pleca doar în schimbul unei sume de bani”, ne-a declarat preşedintele Ioan Morar.
FC Zalău va susţine câteva antrenamente, după care echipa va intra într-un stagiu de pregătire, care va fi efectuat pe plan local.
Prima etapă din retur este programată în data de 4 martie, când „alb-albaştrii” vor primi vizita sibienilor de la FC Hermannstadt, echipă situată pe primul loc în clasament.

Leave a Comment